VANILJEDRAGEN

Valgets kvaler!

  • 11.09.2017, 20:42

I dag er det valg og valglokalene fylles av både forvirrede og målbevisste stemmere. Men hva gjør man når man ikke aner hva man skal stemme? Jo man kan se på hva som er viktig for en selv f eks skole, eldreomsorg, helsetilbud osv. Jeg er ikke veldig belest innen for den politiske verden men heller ikke helt uvitende. Kanskje siden jeg ikke er så dypt inn i politikken at det gir meg et annet perspektiv, litt som å stå utenfor å titte inn. Det som gjør det ekstra vanskelig å velge er at partiene står for mye av det samme. De krangler på tv, besøker senkveld og henger på kjøpesentrene og deler ut roser og reflekser. Men alt foregår allikevel veldig dannet for vi er jo tross alt nordmenn. Og på selve valgdagen går vi inn i en gymsal som lukter sure sokker for å endelig stemme. Norske politikere er jordnære og krever ikke stort. Jeg synes jeg ser de amerikanske politikerne kjøpe dressen sin på Dressmann og sykle til jobb. Nei de norske politikerne er ganske så jordnære og det er sånne ting som gjør meg stolt av å være norsk. Det viktigste er ikke om de nødvendigvis får gjennom alle sakene sine på stortinget men at de er jordnære. At de sykler til jobb, handler på de samme butikkene som oss. Tar med ungene sine på Mc Donalds og feirer 17 mai sammen med oss andre dødelige. Det er sånne ting som gjør meg trygg på at de jobber for oss, folket. Det at de ikke tror de er bedre enn oss får meg til å føle at, ja vi er et team. Og det er uavhengig om parti. Jeg tror ikke vi nordmenn vet hvor heldige vi er som lever i verdens beste land uansett hvem som bestemmer.

#valg #norge 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

vaniljedragen

Mamma til 2 trollunger og med jobb som interiør designer. Jeg beundrer mennesker som tør og være seg selv og si hva de mener. Mitt mantra er: gjør mot andre, som du vil andre skal gjøre mot deg!

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv Rediger kategori- og arkivmaler Dette er koder som skal limes inn i både kategori (kategorimalen